Valg av gifteringer

 

Er du en av de heldige som har planer om å gifte deg? Da har du helt sikkert mye planlegging foran deg. Hvor skal bryllupet holdes? Hva skal spises og drikkes? Hvordan skal brudekjolen se ut? Hvor mange gjester skal inviteres? Listen er lang, og valgene er enda flere.

post it

Et valg vi i Tesori Diamanter mener du bør tenke ekstra grundig igjennom, er hvilke gifteringer du og din partner skal velge dere. Hvorfor er dette et valg som er viktigere enn de andre valgene, tenker du kanskje. Gifteringene er i motsetning til brudekjolen og bryllupskaken ikke til engangsbruk. En giftering skal vare livet ut. Dette stiller strenge krav til kvalitet og design. Det hjelper ikke å skinne for bare en dag. Den skal skinne i enhver anledning, enten det er hverdag, jobb eller fest. Gifteringen er i tillegg et tradisjonelt symbol på kjærligheten og samholdet, og derfor bør kvalitet  og design komplimentere dette.

gifteringer-breuning-175

Dersom dette er viktige kriterier for deg og din partner når dere skal velge gifteringer, anbefaler vi deg å ta en nærmere titt på Tesori Diamanter sitt utvalg. Hos oss kan du velge mellom flere materialer, farger og utforminger – alle i tidløst design og god kvalitet  i 14 karat gull eller platina. Vi leverer blant annet kvalitetsringer fra tyske Breuning, som har en spesielt hvit legering, som er ekstra slitesterk.

For de som vil ha gifteringer litt utenom det vanlige har vi Breuning design gifteringer. Vi kan i tillegg tilby Breunings kolleksjon med glatte, klassiske ringer; seks profiler, tre forskjellige gullfarger og bredder fra 3,5 til 8mm gjør at selv den kresne kan finne sin klassiske giftering her.

ringen til terje

 

Breuning, St. Maurice og selvfølgelig Tesori Diamanter sine egne gifteringer, finner du på tesori.no – eller på kontoret i Inkognitogaten 33, der du alltid er velkommen til en prat og en titt i ro og mak. Og ro og mak er noe alle må unne seg i bryllupsforberedelsene.

 

 

Legg inn en kommentar